treenit

Seura

Seuran synty sijoittuu viime vuosikymmenen puoliväliin, kun muutama savonlinnalaisportsari alkoi tavata viikottain ystävällismielisen lukkopainin merkeissä. Treeneihin kuului kovan tekemisen lisäksi roppakaupalla huonoa portsarihuumoria ja kisailumieltä.

Porukan kokoonpano on vuosien aikana vaihdellut ja kasvanut. Järjestyksenvalvojien lisäksi treeneihin ovat löytäneet tiensä muutkin savonlinnalaiset. Tältä pohjalta vuonna 2010 perustettiin Savonlinnan ensimmäinen, aito ja oikea lukkopainiseura Fighters' House.

Vuoden 2013 lopussa toiminta koki seuraavan suuren muutoksen, kun Fighters' House perusti yhdessä paikallisen Krav Maga -seuran ja Savonlinnan Han Moo Don kanssa KamppailuAkatemian. Samalla brasilialainen jiu-jitsu otettiin virallisesti mukaan Fighters' Housen lajivalikoimaan.

Akatemian harjoitustilat löytyvät Savonlinnan keskustasta Gym42:n alasalista. Painit siis jatkuvat Kamppailuakatemian tatameilla: treenit eivät ole sen kevyempiä kuin alussa eikä huumori ole hävinnyt mihinkään.

© Fighters' House 2014 | Design by Niina Kormano